Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Σύγχρονα μηχανήματα

Ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο έκτασης 4200 τ.μ.

Η εταιρεία ΒΛΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας- εγκατάστασης τζακιών και της εμπορίας – επεξεργασίας μαρμάρων, γρανιτών και φυσικών πετρωμάτων. Με εμπειρία περισσότερων από 20 χρόνια, θέτοντας ολοένα και υψηλότερους στόχους, πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη, με συνέπεια, φιλικότητα και τεχνογνωσία διατηρούμε την πρωτοκαθεδρία στους τομείς δραστηριοποίησης μας.

Σε ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο έκτασης 4200τ.μ., στο 2ο χμ Εθν. Οδου Αγρινίου – Θέρμου, όπου προσφέρεται η δυνατότητα σε κάποιον να βυθιστεί στον μαγικό κόσμο του τζακιού και των φυσικών πετρωμάτων. Σε συνεργασία με σχεδιαστικούς οίκους της Ιταλίας διατηρούμε μια τεράστια γκάμα επιλογών, για όλα τα γούστα, τόσο οικονομικά όσο και πολυτελή. Ταυτόχρονα οι πελάτες μας μπορούν να μας επισκεφθούν και στο νέο εκθεσιακό μας χώρο στο Μεσολόγγι.

Όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρηση αναπτύχθηκε με σταθερούς ρυθμούς και πάντα με στόχο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. Η επιτυχία μας είναι προϊόν της εμπιστοσύνης των πελατών μας, τόσο νέων όσο και παλαιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας