Εξοπλισμός

Εξοπλισμός

Σύγχρονα μηχανήματα

Μηχανήματα κοπής – επεξεργασίας μαρμάρου

Διαθέτοντας αποκλειστικά στο νομό μηχανήματα κοπής – επεξεργασίας μαρμάρου, μπορούμε να προσφέρουμε άμεσες και εξατομικευμένες δυνατότητες στην διαμόρφωση και εγκατάσταση πετρωμάτων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Χωρίς μεσάζοντες, μπορούμε να εγγυηθούμε την συνολική ποιότητα της εργασίας, κάτι που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας στην πολυετή παρουσία μας στην αγορά.

Με το συνδυασμό μιας εξορθολογισμένης διαδικασίας παραγωγής με ψηφιακό Laser και με ένα απαράμιλλο απόθεμα από φυσική και χαλαζιακή πέτρα, είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μαρμάρου φυσικού γρανίτη και χαλαζία στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται πάντα με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και ποιότητα γιαυτό και διαθέτουμε πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες.

Η εταιρεία Βλάχος Φώτης καθιέρωσε την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, βάσει των απαιτήσεων του προτύπου ISO 9001:2000. Καλύπτει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας που σχετίζονται με την ποιότητα, δημιουργώντας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, ένα εργαλείο εσωτερικής οργάνωσης που αντανακλά την άψογη ποιότητα του τελικού προϊόντος και ως εκ τούτου την ικανοποίηση του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας